1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

6 pers. Bungalow nr 84

Vrijstaand. Opp. 95m². Drie slaapkamers met boxspringbedden. Twee badkamers, ruim ligbad. Extra toilet. DVD-speler, afwasmachine en nog veel meer.

Recreatiewoning met rendement huisnummer 84 Hellendoorn

Goede recensies

bungalows.nl google

Park Hellendoornseberg heeft goede recensies van gasten:

Recensies Bungalows.nl

Recensies Zoover

Begane Grond nr 84

Recreatiewoning met rendement huisnummer 84 Hellendoorn

1e Verdieping 84

Recreatiewoning met rendement huisnummer 84 Hellendoorn

Download plattegrond

U vindt huisnummer 84, in de binnenste circel centraal gelegen. Het huis staat midden in het bos.

Begane Grond

recreatie woning kopen

Verhuren en recreëren

De recreatie woning is geschikt voor veel mogelijkheden.  U kunt de woning geheel gebruiken om zelf te recreëren, zo vaak als u wilt. Daarnaast kunt u kiezen voor het geheel of gedeeltelijk verhuren. Dat verhuren levert inkomsten op. De verhuur is geheel in handen van Landal. Landal zorgt voor de boekingen, onderhoud en schoonmaak van het huis. U hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen. Bij geheel verhuur heeft u zelf ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de woning.

Gerealiseerde inkomsten en kosten

De omzet voor dit type woning was in 2013 ruim € 14.669,- (2012 € 17,043,-).  Deze verhuur omzet wordt, na een provisie voor Landal, elke maand rechstreeks uitbetaald aan de eigenaar door middel van een poolconstructie. Alle zelfde typen woningen zitten in 1 pool, waardoor het risico verder wordt geminimaliseerd. Mocht dit huis een weekje niet verhuurd zijn, dan deelt u vanuit de pool toch mee in de inkomsten. Het rendement van de woning geeft veel meer rendement dan geld bij een bank. De rendements indicatie is ongeveer 4,5% tot 5,5% meer dan een spaarrekening!).

Als kosten kunt u denken aan jaarlijkse kosten voor het Landal park, gas, water en licht, en de verzekering van de woning. Hiervoor krijgt u elke maand een nota van de stichting die de verhuur regelt. Omdat de kosten per maand in rekening worden gebracht en niet per jaar, kan dat prima samengaan met de maandelijkse inkomsten. Naast deze kosten kunnen er kosten bijkomen voor de hypotheek die u eventueel wilt afsluiten voor de aankoop van de woning. De opbrengsten dekken de kosten ruimschoots inclusief eventuele hypotheek kosten (natuurlijk altijd afhankelijk van individuele hypotheek situatie).

Bezettings rapportage

Op elk moment is online de bezettingsrapportage in te zien. Juist in een tijd waar mensen op hun geld moeten letten, kiezen mensen voor een goede locatie dichtbij, met veel faciliteiten en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Landal beoordeeld dit park als zeer gunstig en zal de komende jaren verbonden blijven aan dit mooie park. Gasten uit Nederland en andere landen komen graag op dit park omdat de locatie mooi is en de faciliteiten een zeer zeer gunstige prijs hebben. Voor het jaar 2014 is de verwachting dat de boekingen verder zullen gaan toenemen.

Aankoop van de woning

Als u de woning verhuurt zijn de opbrengsten, als kleine verhuurder/ondernemer vrijgesteld van belastingen. Verder is bij het kiezen van verhuren, BTW vrijstelling op de aankoop en omzet mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

* Disclaimer: Raadpleeg voor een maatwerk en defeinitief advies de makelaar.

Lage Prijs

Woning nr 84 heeft op het park Landal De Hellendoornseberg een zeer lage prijs.

  • € 143.000,-

Inclusief volledige moderne inboedel. Vraagprijs is exclusief k.k.

Bruto Jaaromzet

2017: € 18.500 (prognose)
2016: € 17.500,-
2015: € 15.062,-
2014: € 14.900,-
2013: € 14.669,-
2012: € 17.043,-
2011: € 16.120,-

De netto omzet wordt maandelijks uitbetaald.

Gegandeerd elke maand verhuurinkomsten op uw rekening

De verhuur van de woning vindt plaats via Landal. Elke maand ontvangt u de netto verhuuropbrengst op uw rekening. Dus geen uitkering per kwartaal of per jaar.

Meer rendement dan sparen

Het rendement van een recreatiewoning kan flink hoger zijn dan sparen of beleggen.