1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

6 pers. Bungalow nr 84

Vrijstaand. Opp. 95m². Drie slaapkamers met boxspringbedden. Twee badkamers, ruim ligbad. Extra toilet. DVD-speler, afwasmachine en nog veel meer.

Recreatiewoning met rendement huisnummer 84 Hellendoorn

Goede recensies

bungalows.nl google

Park Hellendoornseberg heeft goede recensies van gasten:

Recensies Bungalows.nl

Recensies Zoover

Begane Grond nr 84

Recreatiewoning met rendement huisnummer 84 Hellendoorn

1e Verdieping 84

Recreatiewoning met rendement huisnummer 84 Hellendoorn

Download plattegrond

U vindt huisnummer 84, in de binnenste circel centraal gelegen. Het huis staat midden in het bos.

Begane Grond

Meer rendement dan sparen! Indicatie: 4,5 - 5,5% Eigen gebruik mogelijk. Hellendoornseberg nummer 84. Een unieke en mooie 6 persoons vrijstaande boeren bungalow met 2 badkamers.

recreatie woning kopen

Verhuren en recreëren

De recreatie woning is geschikt voor veel mogelijkheden.  U kunt de woning geheel gebruiken om zelf te recreëren, zo vaak als u wilt. Daarnaast kunt u kiezen voor het geheel of gedeeltelijk verhuren. Dat verhuren levert inkomsten op. De verhuur is geheel in handen van Landal. Landal zorgt voor de boekingen, onderhoud en schoonmaak van het huis. U hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen. Bij geheel verhuur heeft u zelf ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de woning.

Gerealiseerde inkomsten en kosten

De omzet voor dit type woning was in 2013 ruim € 14.669,- (2012 € 17,043,-).  Deze verhuur omzet wordt, na een provisie voor Landal, elke maand rechstreeks uitbetaald aan de eigenaar door middel van een poolconstructie. Alle zelfde typen woningen zitten in 1 pool, waardoor het risico verder wordt geminimaliseerd. Mocht dit huis een weekje niet verhuurd zijn, dan deelt u vanuit de pool toch mee in de inkomsten. Het rendement van de woning geeft veel meer rendement dan geld bij een bank. De rendements indicatie is ongeveer 4,5% tot 5,5% meer dan een spaarrekening!).

Als kosten kunt u denken aan jaarlijkse kosten voor het Landal park, gas, water en licht, en de verzekering van de woning. Hiervoor krijgt u elke maand een nota van de stichting die de verhuur regelt. Omdat de kosten per maand in rekening worden gebracht en niet per jaar, kan dat prima samengaan met de maandelijkse inkomsten. Naast deze kosten kunnen er kosten bijkomen voor de hypotheek die u eventueel wilt afsluiten voor de aankoop van de woning. De opbrengsten dekken de kosten ruimschoots inclusief eventuele hypotheek kosten (natuurlijk altijd afhankelijk van individuele hypotheek situatie).

Bezettings rapportage

Op elk moment is online de bezettingsrapportage in te zien. Juist in een tijd waar mensen op hun geld moeten letten, kiezen mensen voor een goede locatie dichtbij, met veel faciliteiten en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Landal beoordeeld dit park als zeer gunstig en zal de komende jaren verbonden blijven aan dit mooie park. Gasten uit Nederland en andere landen komen graag op dit park omdat de locatie mooi is en de faciliteiten een zeer zeer gunstige prijs hebben. Voor het jaar 2014 is de verwachting dat de boekingen verder zullen gaan toenemen.

Aankoop van de woning

Als u de woning verhuurt zijn de opbrengsten, als kleine verhuurder/ondernemer vrijgesteld van belastingen. Verder is bij het kiezen van verhuren, BTW vrijstelling op de aankoop en omzet mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

* Disclaimer: Raadpleeg voor een maatwerk en defeinitief advies de makelaar.

Over het Park

bowlen
Dwalen door het golvende landschap van Overijssel. Stevig klimmen naar de toppen van de Sallandse Heuvelrug. Het is nooit saai op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Verblijf in een van de 200 bungalows en ontdek het Twentse landschap.

Ga met het hele gezin op pad naar Avonturenpark Hellendoorn of doe een huifkartocht of GPS-puzzeltocht. Bij terugkomst neemt u een verfrissende duik in het zwembad. Op dit park is zoveel te doen dat u aan een week niet genoeg heeft. Sla met het hele gezin een balletje op de midgetgolfbaan of gooi een strike op de bowlingbaan. Houdt u van spanning? Probeer dan eens handboogschieten!

Kenmerken van het park

 • Ca. 30 km van Deventer
 • Ca. 18 ha, 200 bungalows
 • Aan de Sallandse Heuvelrug
 • Eén auto parkeren bij de bungalow
 • Overdekt zwembad
 • Fun & Entertainment-programma
 • Restaurant/Brasserie

Klik hier voor nog veel meer informatie over het park zelf.

park

Avonturenpark Hellendoorn bestaat 75 jaar!

Dit wordt gevierd met vele activeiten op Avonturenpark Hellendoorn. Lees verder

Stalhouderij naast Landgoed

De Hellendoornse Berg Heeft u zelf een paard of bent u gek op paarden of uw kinderen op pony’s? Dan is Landal Landgoed De Hellendoornse Berg een uitstekende plek om uw vakantie te vieren!  Lees verder

Wandelnetwerk rondom Landal

De Hellendoornse Berg Het wandelnetwerk Twente is aangelegd in de gebieden rondom Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Lees verder

Familie activiteiten op en rond het park

Tijdens uw verblijf op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg hoeft u zich niet te vervelen! Lees verder

keuken

Eten & drinken

 • Brasserie Timber's
 • Family Buffetrestaurant
 • De Smulgaard
 • afhaal- en snackshop
 • Timber's Café met terrasBowlingcafé 4 Seasons

Veel meer rendement dan sparen, duurzame recreatie woning te koop voor verhuur en eigen recreatie

Hellendoornseberg nummer 84 is een echt unieke en mooie 6 persoons vrijstaande bungalow met 2 badkamers. Voorzien van een uitstekend rendement dat de kosten dekt en meer redement geeft dan geld bij een bank! (rendements indicatie 4,5% - 5,5%) Goede mogelijkheden voor eigen gebruik. Het gerenommeerde Landal GreenParks staat garant voor de komende jaren voor de huurders/bezoekers en omzet. De woning kan voor een combinatie verhuur/eigen gebruik of geheel in de verhuur ingezet gaan worden.

Karakteristieke, vrijstaande bungalow in mooie bosrijke omgeving. Woonkamer met zit- en eethoek. TV met o.a. infokanaal en radio. DVD-/cd-speler en internetaansluiting (WiFi). Open keuken met o.a. magnetron en afwasmachine. Apart toilet. CV. Terras met tuinmeubilair. De villa wordt met compleet inventarispakket verkocht; Perceeloppervlakte is 302 vierkante meter. Het pand ligt op een mooie kavel met bomen en heeft een eigen parkeerplaats. Woonoppervlakte is 95 vierkante meter.

Kenmerken Landal De Hellendoornse Berg:

 • Ca. 30 km van Deventer
 • Ca. 18 ha, 200 bungalows
 • Aan de Sallandse Heuvelrug
 • Auto parkeren bij de bungalow
 • Overdekt zwembad
 • Fun & Entertainment-programma
 • Restaurant/Brasserie
 • Tennisbaan
 • Bowlingbanen

Het betreft bungalow nummer 84, een zespersoon comfort bungalow inclusief complete inrichting en twee (2) badkamers. De woning wordt via Residentia projectmakelaars te Rijssen verkocht. Residentia projectmakelaars is landelijk werkzaam en sinds 1991 gespecialiseerd in de verkoopbemiddeling van recreatiewoningen. Dit betreft zowel nieuwbouw als bestaande vakantiewoningen; altijd gelegen op fraaie locaties. (0548 - 538 750 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Lage Prijs

Woning nr 84 heeft op het park Landal De Hellendoornseberg een zeer lage prijs.

 • € 143.000,-

Inclusief volledige moderne inboedel. Vraagprijs is exclusief k.k.

Bruto Jaaromzet

2017: € 18.500 (prognose)
2016: € 17.500,-
2015: € 15.062,-
2014: € 14.900,-
2013: € 14.669,-
2012: € 17.043,-
2011: € 16.120,-

De netto omzet wordt maandelijks uitbetaald.

Gegandeerd elke maand verhuurinkomsten op uw rekening

De verhuur van de woning vindt plaats via Landal. Elke maand ontvangt u de netto verhuuropbrengst op uw rekening. Dus geen uitkering per kwartaal of per jaar.

Meer rendement dan sparen

Het rendement van een recreatiewoning kan flink hoger zijn dan sparen of beleggen.